Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Suministros de Hostelería El Maño

Venda de productes d'hostaleria i material per a restaurants

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Més de 30 anys dedicats a la venda de productes per a hostaleria i material per a restaurants. T'ajudem perquè al teu negoci no li falti res. El nostre bon fer i la capacitat d'adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients són el que ens ha permès de mantenir-nos com un distribuïdor líder en el sector dels subministraments de material per a hostaleria a tota Espanya.

Maquinària, mobiliari, parament, cristalleria... Si el teu negoci ho necessita, a Suministros de Hostelería Comercial El Maño et garantim l'equipament que millor va amb el teu local. Oferim assessorament personalitzat perquè tinguis el negoci que sempre has somniat, unint la funcionalitat amb l'estètica.

Només treballem amb les marques líders en el sector perquè volem que al teu negoci només hi arribi el millor. Així, tenim molta cura dels productes amb els quals treballem per garantir el seu bon funcionament. Oferim un servei íntegre en el qual busquem i localitzem el producte que el teu negoci necessita. Si no el tenim, ens encarreguem de buscar-lo. Truca'ns! Volem ser el teu distribuïdor de confiança. Parlem?

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de la Independència, 349 Baixos 08026 Barcelona Barcelona
Carrer de la Independència, 349 Baixos 08026 Barcelona Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied